Országos Rajzfilmünnep – online vetítés

2020-11-14 10:00 - 12:00

Ebben az évben online szervezzük meg a Rajzfilmünnepet, a programok az Agóra Veszprém saját Youtube csatornáján lesznek láthatóak, melyet a honlapunkon és Facebook-oldalunkon találnak az érdeklődők. A rajzfilmeket a megadott időpontokban lehet megtekinteni.
The programme is supported by the National Cultural Fund,www.nka.hu

Az elérési link itt lesz látható: https://www.youtube.com/channel/UCOfFgK8ikAQSOKGqWYeZ1hg

November 14. (szombat) 10.00 órától
– Összeállítás a legkisebbeknek a Négyszögletű kerek erdő epizódjaiból (20 perc): Vacskamati virágja, Maminti, a kicsi zöld tündér, Szörnyeteg Lajos, jaj de álmos, Tilos a bukfenc

– Bogyó és Babóca 3 – Játszótársak
(magyar családi animációs film, 70 perc, 2014)
R.: Krizsanics Antonin, M. Tóth Géza
Író: Bartos Erika

A Bogyó és Babóca 3. – Játszótársak, az előző két szériához hasonlóan, 13 epizódban mesél Bogyó, Babóca és kis barátaik élményeiről. A már jól ismert szereplők mellett megismerkedhetünk új karakterekkel is: a kalapját vesztett Gombával, a titokzatos Csillaglánnyal, a kürtős kalácsokat árusító Bodobáccsal és Hörcsöggel. A figurák hangját ezúttal is Pogány Judit kölcsönzi, így már több mint száz különböző hangon szólal meg a Bogyó és Babóca mesékben.

– A legújabb magyar rajzfilmek 4-6 éveseknek (40 perc)
Az összeállításban hét rövid mesefilmet láthatnak a gyerekek, amelyben a legkisebbek kedves történeteken keresztül ismerkedhetnek meg az élet és a környezetük fontos kérdéseivel. A rajzfilmek humorral beszélnek a családi bonyodalmakról, az ünnepekről, de tanulhatnak a gyerekek az emberi testről is, és persze találkozhatnak régi kedvenceikkel, például Kipp-Kopp-pal is.

A programok korhatár nélkül megtekinthetőek.

Skip to content