A LEGENDÁS CSALÁD / Agóra + Wesselényi Strand

2022-06-10 15:00 - 16:00

A LEGENDÁS CSALÁD A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL
Nádasberczyéknél hagyomány, hogy 10 éves korukban a családtagok kapnak egy másolatot a fényképalbumukból. Karolina is örömmel merül el a lapozgatásban, és arról biztosítja a nézőket, hogy a kibontakozó történetek nem a képzelet szüleményei, hiszen van rájuk bizonyíték, a családi fotóalbum!
Rendező: Glaser Kati
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/film/legendas-csalad
Vetítés:
Június 10., 15:00 / Agóra Kulturális Közont
Június 11., 15:00 / Wesselényi Strand
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
📣Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
🎟Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.
Megszakítás