„Amerikás dalok” Tarsoly Zenekar ültetett koncertje

2020-08-24 17:00 - 18:00

„Amerikás dalok”
Tarsoly Zenekar ültetett koncertje
A koncert a “Gyere a parkba! – Nyárbúcsúztató családi
programok keretein belül kerül megrendezésreA Tarsoly zenekart 2010-ben, a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium tanulói alapították. A banda 10 éves fennállása alatt számos díjat és elismerést érdemelt ki – megalakulásuk évében Külön díjat kaptak a tápiószentmártoni népzenei versenyen és Nívó-díjat Bonyhádon. 2011-ben a Folkbeats népzenei Tehetségkutatón 50 nevezett együttes közül a 4. díjat hozhatták haza, 2016-ban zenei Nívó díjban részesültek, 2019-ben pedig együttesvezetőjük, Bencze Mátyás, Junior Prima díjat vehetett át.
Első lemezüket Szombaton este címmel 2011-ben adták ki. Ezt követően a Patakparton-Rákosmente népzenéje (2017), Mindenkié (2018) majd Nyírségi muzsika (2019) című lemezeik jelentek meg, melyeket Kunos Tamás rendezett.
A Fölszállott a páva televíziós vetélkedőben 2013-ban, mint középdöntős zenekar szerepeltek, majd 2018-ban a Döntők döntőjében is megmérettethették magunkat.
Az évek során vendégfellépői lettek az Állami Népi Együttesnek és a Fitos Dezső Társulatnak, később a Szilas, majd a Forrás Néptáncegyüttessel dolgoztak és szereztek kiváló minősülést. 2015 óta a Bartina Néptáncegyüttes állandó kísérői, akikkel az együttműködés ideje alatt több ízben képviselték már hazánkat Európán innen és túl – többek között Borneón, Kínában és Kirgizisztánban is. A zenekar fennállása óta rendszeres kísérőként szerepel hazai szóló tánc és koreográfia versenyeken, nyaranta pedig az EFOTT Fesztivál nagysikerű Muzsika Szigete színpadának házigazdájaként találkozhat velük a közönség.

Helyszín a Táborállás park.
A belépés díjtalan

Tisztelt Látogatók, Kedves Vendégeink!

A jelenlegi jogszabályok tükrében, a programok csakis felelősségteljes magatartással, a szabályok maximális betartásával valósulhatnak meg.

Mint szerzvezők csak akkor tudjuk vállalni a felelősséget, ha mindenki felelősséget vállal a házirend betartásáért és saját magáért.

A helyszínen való részvétellel elfogadja a Gyere a parkba programsorozat házirendjét!

Tisztelettel és köszönettel: Szervezők

Gyere a parkba! Házirend:

 • Tilos azon vendégeknek, látogatóknak a részvétele a Gyere a parkba helyszínén, aki a Korona vírus „Covid-19” tüneteit tapasztalja!

A betegség legjellemzőbb tünetei: szaglás romlás, emésztőrendszeri tünetek, láz, hidegrázás, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat még torokfájás, izomfájdalom orrdugulás, orrfolyás, és fáradékonyság.

 • A mindenkori hatályos jogszabályok és rendeletek betartása kötelező!
 • A szervezők az Önök érdekében a jogszabályokat és rendeleteket szigorúbb intézkedéssel módosíthatják. Az intézkedéseket mindenkinek be kell tartani!
 • A rendezvény helyszínén a szervezők által meghatározott létszámban tartózkodhatnak!
 • Kérjük, hozzon magával szájmaszkot! A maszk viselése nem kötelező, de ajánlott!
 • Ajánlott a rendezvény helysznén található kézfertőtlenítők használata.
 • Kérjük, ügyeljen a tisztaságra és a személyes higiéniai szabályok betartására.
 • A kihelyezett ülőhelyek helyét kérjük, ne változtassák meg!
 • Kiskorú gyermek kizárólag felnőtt felügyelete mellett és annak felősségére vehet részt a rendezvény helyszínén!
 • A nézőtéren, épületben dohányzni szigorúan tilos!
 • A színpad előtt és a nézőtér körül lévő kordont tilos megbontani és azon átmenni!
 • Kérjük, készüljön fel az időjárási körülményekre, gondoskodjon ivóvízről és napsütés elleni védelemről!
 • A rendezvény helyszín környezetében található vendéglátóhely nem tartozik a rendezvény helyszínéhez, így a felelősség az azt üzemeltetőké.
 • A szervezők és a biztonsági szolgálat utasításait be kell tartani!

 Szervező: Agóra Veszprém Kulturális Központ

Megszakítás