Angyal -Tan / Angyalkommunikációs tanfolyam

2020-02-03 17:00 - 20:00

Az ember élete során számtalan segítség áll rendelkezésre, mely által könnyíteni tud mindennapjain. Az angyalokkal való együttműködés egyszerűen beintegrálható a hétköznapokba és szeretetteljesebbé, boldogabbá varázsolja az életet.
A tanfolyam során felderítjük a kommunikációs technikákat, szó lesz a kérések sokszínűségéről és az angyali rend hierarchiájáról. Megismerkedünk az Angyali karokkal, betekintünk többféle vallástörténeti háttérbe. Felvesszük a kapcsolatot az őrangyalunkkal. Megtanulunk együttműködni az Arkangyalokkal, feltárjuk, hogy mit és hogyan érdemes kérni tőlük. Ehhez különböző személyiségfejlesztő kártyákat is segítségül hívunk.
A háromszor három órát igénylő tanfolyam az angyalokkal és a teljes éteri világgal való megismerkedésről szól. Meditációkkal, kártyán keresztüli kommunikációval kerülünk közelebb a tiszta énünkhöz, valamint az angyali segítőinkhez. A tanítás sok háttérinformációt ad, olyan beavatott tudást, ami segít megérteni a működési mechanizmusokat, és a láthatatlan világ teljes feltérképezését.
Szeretettel várom az résztvevőket!
(Részvételi díj: 6000Ft/fő, Előzetes jelentkezés szükséges.)
megerteskapuja@gmail.com +36 30 7373 453

Megszakítás