Csillag-Tan

2022-08-18 18:00 - 19:30

Csillag-Tan:
Csillagüzenetek előrejelzés és Csillagmeditáció
Az előadás és meditáció feltárja az aktuális bolygópozíciók sugallatait, jelentését, és az égi támogatóerőket, így ad segítséget az irányok követéséhez, célkitűzések eléréséhez, rámutat a tevékenységek legtökéletesebb fontossági sorrendjére, mellyel a prioritást élvező teendők szív szerinti teljesítését hozza létre. Cselekedetekre ösztönözve a termékeny energiákat, gazdagság, jólétérzését erősíti fel, az égi inspiráció ismertetésével motivál a szerelmes életérzések megélésére, a kapcsolatok, hivatás, társadalmi szerepek felfrissítésére, mellyel meghozza a megfelelő felszabadítást, boldogságot, elégedettséget.
A programot csillagmeditációval fejezzük be, mely során a Naprendszer és további csillagképek energiáival töltődünk fel, megismerjük külső-belső világunkban a Bölcs Igazságokat, égi terveket, ezáltal helyesen készülünk fel az ősztől előtérbe kerülő projektjeink teljesítésére, melyekben hatékonyan és könnyedén érjük el a sikereket.
Dátum:
2022. augusztus 18. 18:00-19:30-ig Veszprém
Belépő díj: 3000 Ft
Jelentkezni a https://megerteskapuja.hu/jelentkezes honlapfelületen, a megerteskapuja@gmail.com emailcímen és a +36307373453 telefonszámon lehet.
Szeretettel fogadok Mindenkit, akit az Égiek hozzám vezetnek!
Áldással és Szeretettel:
Klujber Katalin
Megszakítás