Egyedül, boldogan

2020-02-20 17:30 - 20:30

Ha épp elhagytak, vagy Te léptél ki,
Ha már régóta egyedül vagy
Ha épp keresed az Igazit
Ha már belenyugodtál az egyedüllétbe
Ha már mindent megpróbáltál

– de továbbra is boldogtalannak és félembernek érzed magad
– végtelenül magányos vagy
– irigykedve nézed a párokat és arra gondolsz, hogy Neked ebben már sosem lesz részed
– már inkább kerülöd a párban élő barátaiddal a találkozást
– összeszorul a szíved, ha Önmagadra gondolsz
– görcsbe ugrik a gyomrod, ha egy ismerős megkérdezi, hogy mikor mész már férjhez / nősülsz meg
– a volt párod már boldogan éli a napjait valaki más mellett, Te pedig még mindig egyedül
….

Az ember társas lény, ez nem vitás. Viszont néha alakulnak úgy a dolgok, hogy hosszabb-rövidebb időre egyedül maradunk. Szeretném, ha tudnád, éreznéd, és tapasztalnád, hogy az egyedüllét ugyanakkora áldás is lehet a Számodra, mint amekkora csapásnak néha megéled. Önmagadban megtalálni az erőt, a szépséget, az Önmagad iránti szeretet forrását a legfelemelőbb tapasztalás! Használd ki ezt az időszakot arra, hogy felfedezed éned csodás oldalát, és felkészíted magad egy olyan kapcsolatra, ami igazán méltó Hozzád.

Kapcsolataink a legtisztább tükrök a számunkra: amit kapunk a másiktól, az valójában bennünk van. Igaz, valódi és magas minőségű szerelmet pedig akkor fogsz tudni teremteni az életedben, ha felszínre hozod magadból azt a CSODÁS nőt, vagy férfit, aki Te valójában vagy.

Ha Te is szeretnél egy olyan emberrel kapcsolódni, aki “rendben van”, (aki nem akar kihasználni, elnyomni, rád telepedni, lehúzni,…) akkor légy Te az az ember, aki a legmagasabb minőséget képes nyújtani a másiknak, hogy az visszatükrözze mindezt Rád.

A workshopon lehetőséged lesz megérteni azokat a mechanizmusokat, amelyek az emberi kapcsolatokat mozgatják. Ráláthatsz Önmagad működésére, a felszín alatt megbúvó motivációidra, hitrendszereidre, amelyekkel eddig működtetted az életed, a párkapcsolataidat. Leteheted azokat a mintákat, érzelmi batyukat, amelyek most a legtöbb energiát emésztik fel a mindennapjaidban, és megtalálhatod a módját annak, hogyan töltődj az egyedüllétből.

És végre megpillanthatod azt a CSODÁS embert, aki Te valójában vagy!

A workshop díja 3500 Ft / résztvevő

Workshop bérlet:
A workshopokon rendszeresen résztvevők 5 alkalom után 15%, 10 alkalom után 50% kedvezményre jogosultak az egyéni konzultációk árából.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a koronczai.rita@gmail.com e-mail címre, vagy A Te Megoldásod oldalra küldött üzenettel lehet.

A workshopon maximum 16 fő vehet részt, ezért, ha a regisztráció ellenére nem tudsz eljönni, kérlek, jelezd időben, hogy másnak átadd a lehetőséget.

A workshopot tartja:

Koronczai Rita
life és business coach
Theta Healing konzulens
Points Of You Practitoner
A Te Megoldásod – Légy otthon Önmagadban
koronczai.rita@gmail.com
+36 30 636 7974

Bármilyen kérdéseddel, észrevételeddel, kérlek, fordulj hozzám bizalommal!

Megszakítás