EZT LEVEZEKELNI NEM LEHET

2022-06-12 18:00 - 18:45

 

AZ EZT LEVEZEKELNI NEM LEHET A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL
Vilmos 2005-ben szabadult a börtönből, ahol 20 évet ült hirtelen felindulásból elkövetett emberölésért. Azóta sem tudja felidézni, hogy mi vezetett a gyilkossághoz, de tettének súlyát folyamatosan cipeli. Szabadulása után kezdetben hajléktalanként élt, majd hosszú évek alatt sikerült Budapest peremén lakhatáshoz jutnia. Itt él az állataival, akik a családját jelentik. Mindennapjait különböző testi betegségek nehezítik.
Halász László filmje azután kapcsolódik be Vilmos életébe, hogy gyomorrákot diagnosztizáltak nála. Ekkor dönt úgy, hogy megpróbálja feldolgozni a múlt eseményeit, amiben egy szociális munkásokból álló csapat segít neki.
Rendező: Halász László
Szereplő: Vilmos, Keresztes Cili, Tóthné Földi Erika, Szegő Dóri
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/film/ezt-levezekelni-nem-lehet
Vetítés:
Június 12., 18:00 / Agóra Kulturális Központ
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
📣Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
🎟Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.
Megszakítás