FareMido Opera Stand Up Koncert

2020-01-21 18:00 - 19:00

A Magyar Kultúra Napja alkalmával

18 órakor: FareMido Opera Stand Up Koncert – színházterem
„Adjon esélyt az operának! Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal és sok humorral.”
Hábetler András és a FareMido Operatársulat „Adjon esélyt az operának! Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal és sok humorral.” Az Opera StandUp újszerű, magával ragadó élményt nyújthat a műfajt kedvelő közönségnek és az opera műfajától eddig idegenkedőknek egyaránt.
A FareMido Operatársulat Bt. egy Baráti Társaság, amit az a szándék hívott létre, hogy a zenéről és színházról hasonlóan gondolkodó művészek (operaénekesek, karmesterek és zenészek) intézményes színházi kötöttségek nélkül, a közös játék felszabadító örömével alkossanak újszerű, progresszív operaelőadásokat és koncerteket.
Az így született alkalommal részletek hangzanak el – sok más mellett – Mozart, Rossini, Donizetti, Verdi, Bizet, Delibes, Puccini és Erkel operáiból.
Az előadás során fény derül Don Giovanni hódításainak titkára és arra, hogy George Lucas nagy valószínűséggel Wagner reinkarnációja. Kiderül, miért a Figaro házassága a legnagyszerűbb opera, és hogy mi a közös Diego Maradona-ban és Luciano Pavarottiban.

A belépés díjtalan.

Megszakítás