Hungarikumok a modern konyhában 4. rész a magyar szürke szarvasmarha és az Egri bikavér
január 8-án 15-18 óráig
5 részes sorozatunkra mindenkit várunk, aki
• érdekelődik a Hungarikumok iránt
• szeretne többet tudni a sütés-főzés modern irányzatairól
• új receptekkel bővítené az otthoni menüsort
• szeretné különleges ételekkel meglepni a családját
Az oktató: Tornyos Balázs kreatív séf
A kurzuson a részvétel ingyenes, a létszám korlátozott! Előzetes jelentkezés szükséges.
Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mailcímen.
Helyszín: Látványkonyha
A rendezvény a HUNG-2020/6427 pályázati azonosítószámú “Világraszóló hungarikumaink a hétköznapokban” című pályázat keretében valósul meg.