JaMese ÉlményÉnek Workshop

2022-06-12 10:30 - 12:00

👩‍🎤Tapasztald meg a szabad éneklés és a kreatív alkotás élményét JaMesével! 👩‍🎤
Molnár Emese énekes, dalszerző workshopján az éneklés örömteli megélése mellett nagy hangsúly van az önreflexión, improvizációs alapkészségeken és a mindenkiben fellelhető zenei kreativitáson.
✨“Az éneklés során egyszerre ismerkedünk önmagunkkal és osztjuk meg magunkat másokkal.”
✨Mi is ez és hogyan képzeljük el?
Az ÉlményÉnek workshop egy olyan közösségi tér, ahol védett, intim közegben a csoporttagok megoszthatják érzéseiket, tapasztalataikat, segítséget kérhetnek vagy inspirálhatják egymást.
Kreatív, önreflexív énekes feladatokkal segíti az embert a önkifejezés törékeny útján, amelynek a végén valódi kapcsolódásokra van lehetőség. A zenei improvizáció minden ember sajátja. Képesek vagyunk rá akkor is, ha nem tanultuk. Ezekre az alapkészségekre építve játszunk és alkotunk hanggal, eszközök nélkül.
✨Milyen élményekre számíthatsz a 1,5 órás énekes alkalom alatt?
🔸könnyed és energikus énekhanggal való játékokra
🔸a levegőd útjának tudatosítására
egyéni komfortzónád tágítására
🔸a rejtett kreatív dallamalkotó képességed felszínre bukkanására
✨A esemény ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
Helyszín: Agóra Veszprém Kulturális Központ
Időpont: 10:30-12.30-ig, szünettel
✨Az ÉlményÉnek workshopot tartja:
Molnár Emese énekes, dalszerző, a JaMese zenekar névadója és frontembere.
ÉlményÉnek néven indította el két évvel ezelőtt workshopjait, amelyek mellett az elmúlt években számos nagyobb fesztiválra is meghívást kapott, ahol több száz ember vett részt énekes programjain, mint például a kapolcsi Művészetek Völgye vagy a 2019-es Budapesti Marketing Fesztivál.
2021-ben Szabad bennem a levegő címmel indított podcastot, amelyben ismert énekesekkel beszélget a hanggal kapcsolatos megéléseikről.
Az ÉlményÉnekhez kapcsolódóan létrehozott Facebook csoport mostanra több mint 500 tagot számlál és a korábban létrehozott 21 napos ÉlményÉnek Kihívás a karantén alatt nagy sikerrel zajlott le online.
Emese három szóló albumának megírása, megjelentetése és a koncertezés mellett több mint 10 éve tart egyéni énekórákat. Ezt a rengeteg tapasztalatot igyekszik az ÉlményÉnek feladatokba összegezni.
ÉlményÉnek csoport: https://bit.ly/2VTMjpd
Szabad bennem a levegő PODCAST:
ANCHOR www.anchor.fm/szabadbennemalevego
SPOTIFY: https://spoti.fi/3K3iCt9
APPLE PODCAST: https://apple.co/3OtDHQy
Molnár Emeséről és a JaMeséről bővebben: www.jamese.hu
—————————————
HANGJÁTÉK
A program a Hangjáték program keretében valósul meg. A Hangjáték Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosának zenei fejlesztési programja. A Hangjáték missziója a környékbeli zenei kultúra fejlesztése; célja, hogy Veszprémben éljen a legtöbb zenélő ember Magyarországon, ezért 2021 őszétől workshopokat, könnyűzenei képzéseket, órákat indítunk.
Kövess minket a további programokért! -> facebook.com/hangjatek.veszprem
Megszakítás