KORAI MENYEGZŐ / Agóra Kulturális Központ

2022-06-11 16:30 - 18:00

 

A KORAI MENYEGZŐ A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL
Vékes Csaba és Olt Tamás filmje egy apa heroikus küzdelméről és belső utazásáról szól, melynek során rádöbben, hogy nem mentheti meg a gyermekét mindentől. Érzelmes, humoros, rendhagyó házassági történet a halállal.
Rendező: Vékes Csaba, Olt Tamás
Szereplők: Fándly Csaba, Trill Beatrix, Koltai Róbert, Német Klára, Tóth Molnár Ildikó, Kótai Liza
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/film/korai-menyegzo
Vetítés:
Június 11., 16:30 / Agóra Kulturális Központ
16 éven aluliak számára nem ajánlott.
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
📣Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
🎟Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.
Megszakítás