OTTHON, OTTHON

2022-06-12 23:00 - 23:59

 

AZ OTTHON, OTTHON A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL
Mit jelent ma országot, hazát váltani? És mit jelent egyszerre vallásosnak és hagyománytisztelőnek, valamint modernnek is lenni?
Főszereplője, Renáta, dacolva a koronavírus-járvánnyal, az egyházi rendelkezéseket és a román állam által elrendelt szabályokat tiszteletben tartva, elhatározza, hogy elzarándokol Csíksomlyóra, hogy részt vegyen a különös körülmények között megrendezett pünkösdi búcsún. A hosszú gyalogút során újraértelmezi saját magát, elmélkedik múltjáról és jövőjéről, otthonról hozott örökségéről és a nagyvárosban újonnan szerzett tapasztalatairól, hitéről és kétségeiről.

Rendező: Nagy Anikó Mária, Szabó Attila
Szereplő: Sebestyén Renáta
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás:https://mozgokepfesztival.hu/…/ti-is-elni-fogtok-pogyor
Vetítés:
Június 11., 21:00 / Latinovits-Bujtor Játékszín
Június 12., 23:00 / Agóra Kulturális Központ
ℹ️ https://mozgokepfesztival.hu/

A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
📣Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
🎟Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.

Megszakítás