Stresszmentesen a hipnózissal előadás – Veszprém

2019-08-29 17:30 - 18:30

A menedzser betegségnek is nevezett stressz mai modern világunkban nem csak a menedzsereket fenyegeti. Biztosan te is tapasztaltad már, mikor egy-egy helyzet feszültséget, idegességet okozott neked. A feszültséget okozhatja egy munkahelyi feladat, párkapcsolati probléma, a gyereknevelés kihívásai, tartós megélhetési nehézségek és az egészségügyi problémák is.

A stressz nem más, mint a szervezet jelzése felénk, miszerint a helyzet, amiben vagyunk meghaladja képességeinket mégis meg kell oldjuk azt. Ez persze nem feltétlen van így, néha “csak” az elménk csal meg minket. Ezek a helytelen, minket hátráltató gondolatok gyakran gyerekkorunkig nyúlnak vissza. A minket ért események, a család reakciója egy-egy kihívás kapcsán de a szüleink stressz kezelő mechanizmusa is mind mintaként szolgálnak a felnőttkori automatikus érzelmeinek és gondolataink számára, anélkül, hogy ezek tudatában lennénk egyáltalán.

Mondhatnánk erre, hogy a múlt az már a múlt. Ám ha csak a jelenre koncentrálunk, olyan, mintha árral szemben akarnánk úszni, valami mindig hátráltatná fog bennünket.

Az előadáson megértjük múltunk hogyan játszik fontos szerepet jelen életünk stresszkezelésében és megnézzük a hipnózis hogyan tud hatékony segítséget nyújtani nekünk ebben akár otthon az elménkkel kettesben.

Résztvételi díj: 2.000 Ft

Jelentkezni a bogi.inkret@gmail.com címen lehet.

Várlak szeretettel, Inkret Bogi
Pszichológus, Tanácsadó Hipnotizőr

Megszakítás