The Bits Beatles emlékzenekar ültetett koncertje

2020-08-25 19:30 - 20:40

A koncert a “Gyere a parkba! –
Nyárbúcsúztató családi programok keretein belül kerül megrendezésre 🙂
Helyszín a Táborállás park.

The Bits Beatles emlékzenekar
A The Bits Beatles emlékzenekar 2013 elején alakult, tagjait a Beatles zenéjének szeretete hozta és tartja össze a mai napig. A zenekar indulásától kezdve töretlenül és minden változtatás nélkül hisz saját ars poetica-jában.

A The Bits négy srác, akik imádják a Beatles-t és eredeti felállásban a lehető legdögösebb módon szórakoztatják a közönséget a Beatles legjobb, legnépszerűbb számaival, vagy éppen ritkaságokkal. Autentikus – azaz az eredeti 4 fős – színpadi felállásban képesek vagyunk kompromisszumok nélkül élőben megszólaltatni olyan Beatles dalokat, mint az A Day In The Life, Penny Lane, Strawberry Fields, és még sorolhatnánk a nehezen megszólaltatható, ritka Beatles számokat. Nem is tudunk más Beatles emlékzenekarról Európában, ami eredeti felállásban képes erre. Mivel a The Bits valamennyi tagja komoly énekes háttérrel rendelkezik, képesek vagyunk a koncertjeinken élőben visszaadni a Beatles dalok vokáljait. A koncertjeinken a színpadon minden élőben zajlik, kiegészítő zenészek és technikai “hozzájátszó” eszközök nélkül, azaz mindent mi négyen akkor és ott valósítunk, szólaltatunk meg, és erre nagyon büszkék vagyunk.
Roppant megtisztelő, amikor a közönség tagjai közül valaki megemlíti, vagy egy-egy rendezvény alkalmával a plakáton látjuk, sőt már jelent meg rólunk újságcikk “magyar Beatles” címmel. A “magyar Beatles” fogalma egyfajta mérőeszköz az emberek részéről. Mindazonáltal a The Bits-et nem azért csináljuk, nem azért koncertezünk, hogy az emberek a magyar Beatles néven emlegessenek minket. De valóban, magyarok vagyunk és Beatles-t játszunk The Bits Beatles emlékzenekar néven.
Nem vagyunk sem John Lennon, sem Paul McCartney, sem George Harrison, sem Ringo Starr és nem is kívánunk azok lenni. 4 srác vagyunk, akiknek a neve nem is fontos, de akiknek az életében az a négy srác, azaz John, Paul, George és Ringo, tehát a Beatles – egy különleges helyet foglal el.
A The Bits Beatles emlékzenekar “Magyarország legnépszerűbb, autentikus felállásban játszó Beatles emlékzenekara” – Ezt a megtisztelő titulust az ország egyik, ha nem a legnagyobb napilapjának és online hírportáljának, a Magyar Nemzetnek és online platformjának, az MNO-nak köszönhetjük.
https://thebits.hu/

A belépés díjtalan!

Tisztelt Látogatók, Kedves Vendégeink!

A jelenlegi jogszabályok tükrében, a programok csakis felelősségteljes magatartással, a szabályok maximális betartásával valósulhatnak meg.

Mint szerzvezők csak akkor tudjuk vállalni a felelősséget, ha mindenki felelősséget vállal a házirend betartásáért és saját magáért.

A helyszínen való részvétellel elfogadja a Gyere a parkba programsorozat házirendjét!

Tisztelettel és köszönettel: Szervezők

Gyere a parkba! Házirend:

 • Tilos azon vendégeknek, látogatóknak a részvétele a Gyere a parkba helyszínén, aki a Korona vírus „Covid-19” tüneteit tapasztalja!

A betegség legjellemzőbb tünetei: szaglás romlás, emésztőrendszeri tünetek, láz, hidegrázás, száraz köhögés, légszomj. Előfordulhat még torokfájás, izomfájdalom orrdugulás, orrfolyás, és fáradékonyság.

 • A mindenkori hatályos jogszabályok és rendeletek betartása kötelező!
 • A szervezők az Önök érdekében a jogszabályokat és rendeleteket szigorúbb intézkedéssel módosíthatják. Az intézkedéseket mindenkinek be kell tartani!
 • A rendezvény helyszínén a szervezők által meghatározott létszámban tartózkodhatnak!
 • Kérjük, hozzon magával szájmaszkot! A maszk viselése nem kötelező, de ajánlott!
 • Ajánlott a rendezvény helysznén található kézfertőtlenítők használata.
 • Kérjük, ügyeljen a tisztaságra és a személyes higiéniai szabályok betartására.
 • A kihelyezett ülőhelyek helyét kérjük, ne változtassák meg!
 • Kiskorú gyermek kizárólag felnőtt felügyelete mellett és annak felősségére vehet részt a rendezvény helyszínén!
 • A nézőtéren, épületben dohányzni szigorúan tilos!
 • A színpad előtt és a nézőtér körül lévő kordont tilos megbontani és azon átmenni!
 • Kérjük, készüljön fel az időjárási körülményekre, gondoskodjon ivóvízről és napsütés elleni védelemről!
 • A rendezvény helyszín környezetében található vendéglátóhely nem tartozik a rendezvény helyszínéhez, így a felelősség az azt üzemeltetőké.
 • A szervezők és a biztonsági szolgálat utasításait be kell tartani!

 Szervező: Agóra Veszprém Kulturális Központ

Megszakítás