Elmarad!-Tündérpihe titkai – Szülő-gyermek élményfestő mesedélután

2020-04-09 14:00 - 18:00

Elmarad!

“Tündérpihe és a Titkok Erdeje” című mesekönyv szerzőjének és egyben illusztrátorának vezetésével a résztvevők megismerkedhetnek a mesekönyv írásának és illusztrálásának titkaival, és elsajátíthatják a különleges, éjszakai hatású festmények készítésének technikáját. A festés közben, az egyes munkafázisok végén mesével, tánccal és tündéri játékokkal lehet megpihenni.
Szülő és gyermeke külön festményt készítenek! A nap végén a gyerekek egy 20 x 30 cm-es, a felnőttek pedig egy 30 x 40 cm-es, éjszaka “világtó” (foszforeszkáló), keretre feszített vászonképpel és rengeteg élménnyel térhetnek haza.
A programra 7 év feletti gyermekeket és szüleiket várjuk!

Részvételi díj: 7.000,-Ft / fő

Jelentkezési határidő: 2020. március 20.

Érdeklődni és jelentkezni Antal Katalinnál lehet a 88/429-111-es telefonszámon, vagy az antalkatalin@agoraveszprem.hu e-mail címen.
A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, a részvételi jog azonban átruházható. A programot minimum 5, maximum 10 gyermek, és a hozzájuk tartozó szülők részvétele esetén tudjuk megtartani. Egy szülővel legfeljebb három gyermek érkezhet.
Helyszín: Agóra látványkonyha

Ha nem akarsz lemaradni az Agóra programjairól, akkor a https://agoraveszprem.hu/ oldalon a lap alján iratkozhatsz fel hírlevelünkre.

Megszakítás