KÜLÖN FALKA

2022-06-12 19:30 - 21:10

 

A KÜLÖN FALKA A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL
Kis Hajni első nagyjátékfilmjében a börtönviselt apa és kislánya komplikált egymásra találásáról mesél. Karcos, és mégis életigenlő dráma, amelyben a két újonc színész, Horváth Zorka és Dietz Gusztáv nagyszerű párost alkot.
A tizenkét éves, vadóc Niki nehezen illeszkedik be az iskolába, hazugságokkal fest magának egy boldogabb családi hátteret. Egyik este, nagyszülei tiltása ellenére, felkeresi a kidobóként dolgozó, mogorva, erőszaktól sem visszariadó apját. Egyikük Scootert, a másik izlandi szintipopot hallgat, de így is nyilvánvaló, hogy szükségük van egymásra.
Rendező: Kis Hajni
Szereplők: Dietz Gusztáv, Horváth Zorka
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/film/kulon-falka
Vetítések:
Június 10., 20:30 / Expresszó
Június 12., 19:30 / Agóra Kulturális Központ
12 éven aluliak számára nem ajánlott
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
📣Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
🎟Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.
Megszakítás