Jutasi Piknik és Olimpia

Az EKF évre készülve olyan rendezvény megvalósítására törekszünk, mely újszerű és a többi városi rendezvénytől eltérő profillal rendelkezik.
A Jutasi Piknik közösségi programjait a lakótelepen élők megszólításával, aktív bevonásával és részvételével szervezzük.

Igyekszünk reflektálni azon igényekre, melyek eddig kevésbé kaptak teret a lakótelepen. Első számú célcsoportunk a lakótelepen élők köre, de az esemény kulturális és gazdasági szempontból egyaránt hasznos lesz a város és a régió számára is. Célunk, hogy az idei program beépüljön a köztudatba és 2022-ben, majd 2023-ban egyre nagyobb volumenű eseménnyé formálódjon.
Tevékenységünket mindvégig az EKF értékek, illetve célkitűzések mentén végezzük. Az esemény jól szolgálja az EKF és az Agóra misszióját.

Jutasi Piknik és Olimpia
Táborállás park:
családi -és gyerekprogramok, gasztronómiai események

játszóház, arcfestés, lufihajtogatás, gyerekjátékok, „Trambulinpark”, logikai-és képességfejlesztő társasjátékok, vetélkedők a Csa-ládika vezetésével, párnacsata, lábbal hajtós (kismotor) verseny, véradás, cukrászati- (karamell, cukorvirág-készítés, mézeskalács-díszítés, olasz desszertek) és gasztronómiai bemutatók (BBQ, grill, sajtkészítés, leves és desszert),

a Kabóca Bábszínház előadásai

Kálvin János park:
cirkuszi programok, sport, mozgás gasztronómiai események

cirkuszi aktivitások (akrobatika, akrojóga, zsonglőrködés, eszközkölcsönzés), közös torna személyi edző vezetésével, futóversenyek (rövid- és hosszútáv), mászófal, teqball, sakk, csocsó, ping pong, harcművészeti és egyéb bemutatók: Barantások, BMX és gördeszka, Long Quan Dao Kung Fu School, önvédelmi oktatás taekwon-dosok közreműködésével, kötélhúzó verseny, sorsolás és nyertesek kihirdetése, Sub Bass Monster koncert, Hősök koncert, a Magyar Zsonglőr Egyesület előadása

Deák Általános Iskola előtti udvar:

Nordic Walking bemutató, majd indulás a Berkenye tanösvényre

kalvin-janos-park