Pályázatok

Agóra Veszprém Kulturális Központ

„Élmény, közösség, tudás” családi programok az Agórával

A kedvezményezett neve: AGÓRA VESZPRÉM KULTURÁLIS KÖZPONT
A projekt címe: „Élmény, közösség, tudás” családi programok az Agórával
A szerződött támogatás összege: 20 000 000 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.30.
A projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-01202

A projekt tartalmának bemutatása:

Önvédelmi tréning – A tréning, melynek alapvető célkitűzése a családok óvása, támogatása, biztonságérzetének növelése, új program a város közösségi életében. Segítséget nyújt életvezetési problémák csoportos, közösségben történő megoldásához, a családtagokat érintő veszélyek megelőzéséhez. Gyakorlatorientált, középpontjában az interaktív tanulás áll. A szülők és gyerekek közös tevékenysége, a társas tanulási forma kiváló lehetőséget biztosít a kompetenciák fejlesztéséhez, illetve új közösségek bevonásához. Hozzájárul továbbá az egészségtudatos életvitelhez, a résztvevők tudatosságának fokozásához.

Képgaléria

Prevenciós családi nap – A rendezvény hozzájárul a helyi társadalom átalakulásához, tudatosságának fokozásához, szemléletének formálásához. Jó alkalom arra, hogy a közösségi élet megújuljon és a látogatók együttműködő közösségé formálódjanak. A rendezvény készség- és képességfejlesztő, helyes önértékelésre nevelő, önbecsülést építő interaktív program. Támogatja a családi nevelést, jól szolgálja az esetleges nevelési hiányosságok pótlását.

Képgaléria

Agóra családi nap – A gyerekek és felnőttek közös játéktevékenysége támogatja a családi élet pozitív irányú alakulását, a családok közösséggé formálódását. A program kötetlen, könnyen elérhető, kulturális és közösségi tartalmú, helyi identitástudatot elősegítő, illetve közösségépítő hatással bíró esemény.

Képgaléria

Családbarát Szülő Klub” – az előadássorozat fő célja a szülők és a gyerekekkel foglalkozó szakemberek érzékenyítése, edukálása, ismereteinek tágítása, szemléletének formálása, valamint a társadalmi felelősségvállalás elősegítése.

Képgaléria

Nyelvvizsgára felkészítő intenzív nyelvtanfolyamok az Agórában – célunk, hogy a résztvevő diákok közelebb kerüljenek egy sikeres nyelvvizsga megszerzéséhez, mellyel a szülők anyagi terhe csökkenthető.

Képgaléria

A Mozogj a parkban! – programon a gyerekeknek és a felnőtteknek lehetőségük van az együtt játszásra és a versenyzésre, a közös élmény pedig segíti a családi kötelékek erősödését, valamint hozzájárul az egészséges életmódra neveléshez.

Képgaléria

Kis cukrász napközi – célja, hogy a gyerekeknek tartalmas szórakozási és tanulási lehetőséget biztosítsunk az oktatási intézmény keretein kívül.

Képgaléria

Család az első” – A szórakoztatás mellett célja a gyermek-szülő kapcsolat erősítése, más gyermekekkel és családokkal való megismerkedés, így a közösségépítés is. A játszóházak és a táncházak is fejlesztik a kreativitást, valamint megismertetjük a gyermekekkel a hagyományokat, a népi kultúrát.

Képgaléria

Apáról fiúra – Hagyományőrző családi délután” – a programsorozat célja a jeles napok népszokásainak felelevenítése és továbbadása a mai kor gyermekei számára, valamint a szülő/nagyszülő – gyermek kapcsolatának erősítése a közös játéktevékenységén keresztül.

Képgaléria

Egészségmegőrzés a családban – az előadássorozat célja az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés, a boldog családi élet, valamint a harmonikus egyensúly megteremtése, amely, a családtagok életkori sajátosságait figyelembe véve, sokféle témát érintve nyújt segítséget a generációk különböző egészségügyi problémáiban.

Képgaléria

„TOP-6.9.2-16-VP1-2018-00001

Helyi identitás – Közösségfejlesztés

Veszprém város település részein” elnevezésű pályázat

Kérdése, észrevétele van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük adja a hozzájárulását.

14 + 12 =

Megszakítás