Programnaptár

Mutassa a szűrőket

Kategóriák

Helyszínek

Napok

Szűrőket vissza
H.
K.
Sze.
Cs.
P.
Szo.
V.
szeptember
szeptember
szeptember
szeptember
szeptember
szeptember
1
2
 • Filmklub: Fényes jövő
  18:00 -19:30
  2023-10-02

   

   

  Olasz film eredeti nyelven, magyar felirattal, 95 perc, 2023
  Rendezte: Nanni Moretti
  Szereplők: Nanni Moretti, Margherita Buy, Silvio Orlando, Anger Zsolt

  A Fényes jövő egy filmrendező küzdelmeit mutatja be. Giovanninak sok gondot okoz a családjával való kapcsolata és a legújabb filmje is, amely a Szovjetunió 1956-os magyarországi inváziójának az Olasz Kommunista Pártra gyakorolt hatásáról szól. Eközben John Cheever Az úszó ember című regényéből ír forgatókönyvet, és egy olyan filmen is gondolkodik, amelyikben sok olasz dal hallható…
  A főszereplőt maga a rendező, a cannes-i filmfesztiválon gyakran megforduló Nanni Moretti alakítja, az egyik szerepben pedig Anger Zsolt is felbukkan.

  Jegyek: https://agoraveszprem.hu/termek/filmklub-fenyes-jovo-2023-oktober-02-18-ora/
  Korhatár: 12
  Belépődíj: 1200 Ft
  Filmklub bérlet
  Továbbra is megvásárolható kedvezményes filmklub bérletünk, amellyel 5500 forintért 8 tetszőlegesen választott filmet látogathat meg 2023 december végéig!

3
4
5
6
7
 • Ukrán Nemzetiségi Nap
  16:00 -19:00
  2023-10-07

   

   

  Kulturális Örökség Határok nélkül – Ukrán Magyar klasszikus és népzenei találkozó VI.
  16.00 Borscs Ljubomér festőművész kiállítása
  16.30 hangszerbemutató
  A hangszerbemutatót Bernáth Ferenc gitárművész tartja
  Gyerekszereplők:
  • Bernáth Péter szaxofon
  • Bernáth Attila klarinét
  17.00 koncert
  Közreműködnek:
  • Nincz Erzsébet zongoraművész
  • Borscs Ljubomir zongoraművész
  • Bernáth Viktória énekes
  • Bernáth Ferenc gitárművész
  • Hajas Szilárd fuvolaművész
  • Szoroka Dániel harmonikaművész

  A műsort követően hagyományos nemzeti ételeket kóstolhatnak meg az érdeklődők.

  A rendezvény a VEB2023 EKF program támogatásával valósul meg.
  A belépés díjtalan!

8
9
 • Filmklub: Szörnyeteg
  18:00 -20:00
  2023-10-09

   

   

   

  Japán film eredeti nyelven, magyar felirattal, 126 perc, 2023
  Rendezte: Koreedam Hirokazu
  Szereplők: Szakura Andó, Nagajama Eita, Kurokava SzojaA nagy tó partján fekvő, békés japán kertvárosban nyugodt életet élnek az emberek – egy egyedülálló anya, aki szereti a fiát, egy tanárnő, aki törődik a diákjaival, és az ártatlan gyerekek. Amikor a kisfiú, Minato furcsán kezd viselkedni, az anyja érzi, hogy valami nincs rendben. Úgy sejti, hogy egy tanár lehet a felelős, ezért elmegy az iskolába, hogy kiderítse, mi történt. A történet az anya, a tanár és a gyerek szemszögéből is kibontakozik, és fokozatosan a felszínre kerül az igazság, amely a média figyelmét is felkelti. Egy viharos reggelen hirtelen eltűnnek a gyerekek…
  Korhatár: 16 év
  Belépődíj: 1200 Ft
  Filmklub bérlet
  Továbbra is megvásárolható kedvezményes filmklub bérletünk, amellyel 5500 forintért 8 tetszőlegesen választott filmet látogathat meg 2023 december végéig!
10
 • Tudásforrás Szabadegyetem
  17:00 -18:00
  2023-10-10

   

   

  A mögöttünk hagyott nyár extrém időjárásának okai
  Avagy lesz még rosszabb

  Extrém magas hőmérsékletek Európában, tartósan 40°C felett.
  Brutális viharok, melyek semmit nem kíméltek, 19 cm-es jég esett Olaszországban.
  Hihetetlenül meleg tengerek, az Adria 4-6 fokkal melegebb volt idén nyáron, mint az átlag.
  Csak néhány észrevétel a mögöttünk hagyott nyár időjárásával kapcsolatban. Egyértelmű, a rohamtempóban zajló klímaváltozás eredményeként soha nem látott időjárási eseményekkel találjuk szembe magunkat. Mi okozza mindezeket, mi várható a jövőben? Ennek jár utána ez az előadás ízesítve csipetnyi meteorológiai alapokkal, veszprémi sajátosságokkal.

  Előadó: Cseh Zoltán, a vmeteo.hu szerkesztője

  A belépés díjtalan.
  Helyszín: Agóra kamaraterem
  A program a VEB2023 EKF támogatásával valósul meg.
11
12
13
 • Cinema Mystica Veszprém – immerzív digitális kiállítás
  10:00 -19:00
  2023-10-13-2023-10-15

   

   

   

  𝐀 𝐤𝐢𝐚́𝐥𝐥𝐢́𝐭𝐚́𝐬𝐫𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐣𝐞𝐠𝐲 𝐞𝐥𝐟𝐨𝐠𝐲𝐨𝐭𝐭!
  A Cinema Mystica univerzum a fény, a hang és a művészet birodalma. Egy érzékszervi utazás, mely számos egyedi új média installáción vezet végig. A kiállító terek átalakulnak misztikus világokká, ahol elmosódnak a határok a valóság és a vízió között, ahol a néző részesévé válik az alkotásnak, és létrejön a varázslat…
  A kiállítás alkotói újragondolták a művészet és a technológia kapcsolatát, létrehozva egy páratlan audiovizuális élményt, mely egyedülálló a hazai művészeti palettán.
  A budapesti székhelyű Cinema Mystica csapata most Veszprémbe látogat, hogy három napon keresztül betekintést nyújtson ebbe, a különleges világba, ahol az installációk nem csak az érzékszerveket ejtik rabul, de az elgondolkodtató és meditatív tartalmak által kiragadják a nézőt a mindennapok szürkeségéből.

  A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  𝐀 𝐤𝐢𝐚́𝐥𝐥𝐢́𝐭𝐚́𝐬𝐫𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐣𝐞𝐠𝐲 𝐞𝐥𝐟𝐨𝐠𝐲𝐨𝐭𝐭!
  Regisztráció: https://agoraveszprem.hu/termek/cinema-mystica-veszprem-immerziv-digitalis-kiallitas/

  Időpont: 2023. október 13 – 15., 10.00 és 19.00 között
  Helyszín: Agóra Veszprém Kulturális Központ (Veszprém, Táborállás park 1.)

  A program a VEB2023 EKF támogatásával valósul meg.

  Látogatói információk
  Előzetes regisztrációs jegyek 1 órás idősávokban válthatók, így biztos, hogy kényelmesen, túlzsúfoltság és várakozás nélkül tudja megtekinteni a kiállítást.
  Regisztrációs jegyet ITT válthat.

  Mindenkit szeretettel várunk, de kérjük, vegye figyelembe, hogy a kiállításon villogó fények, erős fényhatások fordulhatnak elő, így az erre érzékenyeknek nem ajánljuk a kiállítás megtekintését. A kiállítást 14 éven aluliak csak felnőtt kíséretében tekinthetik meg.
  Külön kérjük a szülőket vagy a felnőtt kísérőket, hogy figyeljenek oda az általuk kísért gyermekekre, mert anyagi felelősséggel tartoznak az általuk okozott károkért. Bármilyen kár jogi következményekkel járhat.
  A kiállítás területén szakmai vagy kereskedelmi célú fényképezéshez a szolgáltató előzetes írásbeli engedélye szükséges.
  Fényképezni csak vaku nélkül szabad!
  Kérjük, vigyázzanak a kiállított tárgyakra, hogy az Önök után érkező látogatók is teljes pompájukban élvezhessék az alkotásokat. Kérjük, tartsák be az előírt távolságot, ahol ezt kérjük.

  Agóra Veszprém Kulturális Központ megközelítése

  Távolsági, helyközi busszal érkezőknek – http://www.menetrendek.hu
  A Veszprém autóbusz-állomástól a Herend, Ajka, Pápa felé közlekedő helyközi buszjáratokkal a Jutasi úti lakótelepig, onnan gyalogosan 3 perc sétára található az Agóra épülete. A buszmegállóban leszállva, menetiránnyal ellentétes irányba indulva, az első utcán balra kell bekanyarodni. A Halle utcán besétálva az épülethez érkezünk.
  Helyijáratos busszal érkezőknek – http://www.vbusz.hu
  A Veszprém autóbusz-állomástól a helyi járatos buszok közül a 4-es, 4A, a 7-es és a 7A számozású busszal kell menni a Munkácsy Mihály utca megállóig. A megállóban leszállva, menetirány szerint tovább haladva bal kéz felé eső első utcán kell bekanyarodni. A Halle utcán végig sétálva 5 perc alatt érünk az Agórához. Az 1-es, 2-es és 10-es számú helyi járatos buszról a Jutasi út 61. megállónál kell leszállni és menetiránnyal ellentétes irányban tovább haladni. Az első utca bal kéz felé, a Halle utca. A Halle utcán besétálva érünk az Agórához.
  Vonattal érkezőknek – http://www.menetrendek.hu
  A Vasútállomásról az 1-es, 2-es és 10-es számú helyi járat visz a Jutasi út 61. megállójába, innen gyalogosan 3 perc az Agóra. A 4-es és a 4/A számozású busszal a Munkácsy Mihály utca megállóig kell menni. A megállóban leszállva, menetirány szerint tovább haladva a jobb kéz felé eső első utcán kell bekanyarodni. A Halle utcán besétálva érünk az Agórához.
  Kerékpárral érkezőknek
  Hagyd otthon a kocsid, tekerj az Agórába bringával! Az utazások tervezéséhez ajánljuk a Google Maps alkalmazást. Az épület bejárata mellett és a Kabóca bábszínház hátsó bejáratánál kerékpártároló található. A látogatás ideje alatt a kerékpár a tárolóhoz rögzítve lezárható. Ivóvízvételi, telefontöltési és snack automatából történő vásárlási lehetőség az Agóra épületében, nyitvatartási időben lehetséges.
  Legközelebbi kerékpár szerviz: http://www.ronabike.hu
  Veszprémből induló kerékpárutak: https://www.veszpreminfo.hu/hu/hely/veszprembol-indulo-kerekparutak
  E-Bike bérlés és túrák: https://www.veszpreminfo.hu/hu/hely/e-bike-berles-es-turak
  Gyalogosan érkezőknek
  Az Agóra épülete a Jutasi úti lakótelepen, a Táborállás park 1-ben található. A Veszprém autóbusz-állomástól a Jutasi úton gyalogosan haladva körülbelül 15 perces sétával érhető el. A Vasútállomástól, szintén a Jutasi úton, a belváros irányába haladva 10 perces sétaúttal közelíthető meg.
  Autóval érkezőknek
  Ingyenes a parkolási lehetőség az egész lakótelepen és közvetlen az Agóra épülete körül. A helyek száma azonban korlátozott, ezért érdemes a fent megjelölt tömegközlekedési eszközök valamelyikével érkezni.

   

   

14
15
16
 • Filmklub: Idegen a szekrényben
  18:00 -19:45
  2023-10-16

   

   

   

  Spanyol dráma, 108 perc, 2023
  Rendezte: Félix Viscarret

  Damián 20 év után veszti el állását. Elbocsátásának hírére dühösen távozik főnökétől és fejébe veszi, hogy az első szembejövő lehetséges búvóhelyet meglátva elvonul a világ elől. Egy furgonon heverő szekrényt megpillantva meg is találja céljához az ideálisnak vélt lehetőséget, azonban a kocsi útnak indul. A gardrób Lucía és Fede otthonába érkezik, belsejében Damiánnal, aki meglapulva várja a bútor elhelyezését. Hősünk így aztán a vele nagyjából egykorú házaspár és tinilányuk, María életének részévé válik. Ám hogy mégis mindezt milyen szándékkal teszi, az csupán csak idővel derül ki: vajon őrangyal vagy ijesztő, démoni alak válik belőle a titokzatosság fenntartása közben?

  Jegyek:  Filmklub: Idegen a szekrényben 2023. október 16. 18 óra » Agóra Veszprém Kulturális Központ (agoraveszprem.hu)
  Korhatár: 16
  Belépődíj: 1200 Ft
  Filmklub bérlet
  Továbbra is megvásárolható kedvezményes filmklub bérletünk, amellyel 5500 forintért 8 tetszőlegesen választott filmet látogathat meg 2023 december végéig!

17
18
19
20
21
22
23
24
 • Készítsünk közösen Shamballa karkötőt ásványból!
  17:00 -19:00
  2023-10-24-2023-12-24

   

  Paracord Műhely
  Készítsünk közösen Shamballa karkötőt ásványból!
  A foglalkozást Szántó Emese kézműves tartja.


  Részvételi díj: 3.900 Ft

  Érdeklődni és jelentkezni Ambrus Anettnél lehet az ambrusanett@agoraveszprem.hu e-mail címen vagy a 88/429-111-es telefonszámon.
 • Tudásforrás Szabadegyetem
  17:00 -18:00
  2023-10-24

   

   

  Utazz bátran – Pénztárcabarát megoldások Európa felfedezéséhez
  Helyszín: Jutasi Köztér

  Róma, Milánó, Barcelona, Francia-riviéra. Egyik sem elérhetetlen ma már köszönhetően az olcsó fapados repülőjegyeknek. Volt rá példa, amikor egy Budapest-Debrecen útvonal sokkal olcsóbb volt repülővel, milánói átszállással, mint közvetlenül vonattal. Hasznos praktikák, tanácsok, ötletek utazás előtt állóknak, hogyan kell levadászni a legjobb árú jegyeket, hogyan “működik” a repülőtér, miként lehet pénzt spórolni a szálláson.
  Előadó: Cseh Zoltán, az Utazz bátran oldal szerkesztője

  A belépés díjtalan.
  A program a VEB2023 EKF támogatásával valósul meg.

 • Anyád Kínja – Vendég előadás Veszprémben
  18:00 -20:00
  2023-10-24

   

   

  Az Orfeum vendégjátéka Veszprémben, az Agóra Kulturális Központban.
  Szórakoztató jelenetek négy nőről, akik kellő humorral, tabuk nélkül mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről is.
  Fergeteges humorú, formabontó, zenés színházi előadás 2 részben.
  Szereplők: HAUMANN PETRA | HORVÁTH LILI | KISFALVI KRISZTINA | OSZTER ALEXANDRA
  Kapunyitás: 17:45-kor
  Programkezdés: 18:00-kor
  JEGYÁRAK:
  ■ 1-6. sor – 6 500 Ft / fő
  ■ 7-11. sor – 6 000 Ft / fő
  Az eseményhez kapcsolódó minden további információ a jegylinken olvasható: https://orfeum.hu/anyad-kinja-veszprem-2-felvonasos…/
  Bármilyen a helyfoglalással vagy estjeinkkel kapcsolatos kérdésben, kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a foglalas@orfeumclub.hu mailcímen vagy a +36 30 9486448 telefonszámon.
 • ÚJRA Kreatív Virágkötő foglalkozások
  18:00 -20:00
  2023-10-24

   

  Október 24 – december 05-ig,
  keddenként 18.00-20.00 óra között

  Tematika:
  – Október 24. Moha alapra készített száraz terméses mindenszenteki koszorú
  – November 07. Sálas adventi ajtókopogtató
  – November 21. Farönk adventi koszorú
  – December 05. Örökzöld bogyós kapudísz

  A foglalkozást Pordán Boglárka virágkötő tartja.
  Részvételi díj: 11.000 Ft/alkalom

  Érdeklődni és jelentkezni Ambrus Anettnél lehet az ambrusanett@agoraveszprem.hu e-mail címen vagy
  a 88/429-111-es telefonszámon.
25
 • „Megáll a szegény Villon itt…”
  18:00 -19:00
  2023-10-25

   

  A 65 éves TIT Váci Mihály Irodalmi Színpad versszínházi előadása az 560 éve a világ szeme elől eltűnő francia költőóriás, FRANCOIS VILLON költeményei nyomán.
  A műsor érdekessége, hogy VAS ISTVÁN műfordításai mellett FALUDY GYÖRGY átköltései alkotják az előadásszöveget.

  Szereplők:
  Villon a kocsmában – Márta Attila
  Párizsi örömlányok – Battyányi-Nagy Annamária, Molnár Brigitta, Szintén Krisztina
  Villon a börtönben – Felföldi Gábor
  Villon anyja – Sz. Csordás Éva
  A vén fegyverkovácsné magyarhangja – Rábai Zsanett
  Rendezte: Felföldi Gábor
  Zene: Hajas Szilárd fuvolaművész

  A műsort bevezeti: Dr. Praznovszky Mihály irodalomtörténész, muzeológus
  A belépés díjtalan!

26
27
 • Fény és árnyék- kiállítás
  17:00 -18:00
  2023-10-27-2023-11-15

   

  Vecsei János festmény és rézdomborítás kiállítása
  A kiállítást megnyitja: Vecsei-Szeitz Anett
  október 27-én 17.00 órakor

  Közreműködnek: Moór Dóra (fuvola) és Herczeg Réka (ének)
  Az alkotásokhoz Herczeg-Vecsei Katalin írt haikukat.

  A kiállítás megtekinthető: november 15-ig
  Helyszín: 1. és 2. emeleti társalgó

28
 • Örök pódiumon
  10:00 -16:00
  2023-10-28

   

   

  11. ORSZÁGOS VERS- ÉS PRÓZAMONDÓ VERSENY
  Pintér Tibor emlékére

  Az Agóra Veszprém Kulturális Központ (8200 Veszprém, Táborállás park 1.) és a Magyar Versmondók Egyesülete közös szervezésében.
  A verseny célja: Pintér Tibor – az országszerte ismert előadóművész, rendező, népművelő – egész munkásságát a vers és az irodalom népszerűsítésének szentelte. Az elismert szakember művészeti vezetőként, zsűrizései során, valamint módszertani írásaival is sokat tett azért, hogy a különböző korosztályokból minél többen vállalkozzanak az írók-költők üzenetének megszólaltatására. Emlékét megidézni, szellemi örökségét megőrizni hívjuk immár tizenegyedik alkalommal a versenyzőket Veszprémbe, ahol Pintér Tibor élt és dolgozott, és életének 72. évében – 1999. október 15-én hunyt el.

  A nevezés feltételei: A versenyzőknek a teljes magyar irodalomból szabadon választva három szerző versével vagy prózájával kell készülniük, közülük egy ma élő alkotó legyen.
  A verseny résztvevői:
  I. kategória: 5-8. osztályos diákok
  II. kategória: 9-13. osztályos középiskolások
  III. kategória: 21-60 év között
  IV. kategória: 60 év felettiek
  A korcsoportok legjobbjai a zsűri döntése alapján díjazásban részesülnek.
  Jelentkezni október 16-ig (hétfő) lehet az egrizsofia@agoraveszprem.hu e-mail címen vagy a 88/429 111 telefonszámon.
  Nevezési díj: 1.000 Ft /fő
  A fizetés módja: a verseny előtt a helyszínen.

  Díjmentességet biztosítunk:
  az I. és IV. kategória résztvevőinek, valamint a határon túli versmondóknak.

 • Cukorvirág-készítő tanfolyam
  15:00 -19:00
  2023-10-28

   

  Cukorvirág-készítő tanfolyam
  Október 28-án, szombaton 15-19 óráig

  Részvételi díj: 15 900,- Ft/fő
  A foglalkozást vezeti: Patakfalvi Andrea cukrász

  Jelentkezni lehet október 13-ig a részvételi díj befizetésével. A befizetés után a jelentkezés lemondására nincs lehetőség, viszont a részvételi jog átruházható. A tanfolyamot 8 fő jelentkezése esetén indítjuk.
  Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mailcímen.

  Helyszín: Látványkonyha

29
 • Nemzetközi Kórustalálkozó
  16:00 -18:00
  2023-10-29

   

  a Gizella Nőikar szervezésében – karnagy Borbásné Gazdag Gabriella

  Meghívott kórusok:
  • Kolozsvári Guttmann Mihály Pedagóguskórus – karnagy Bedö Ágnes
  • Ipolyviski Amikorum Vegyeskar – karnagy Szabó Balazs Szabina
  • Telki Nőikar – karnagy Halász Károly
  • Tinodi Énekegyüttes Várpalota – művészeti vezető Borbás Károly
  • Szent Kinga kórus – karnagy Rostetter Szilveszter
  A műsort a Szentgáli Banda népzenei együttes műsora zárja.

  A belépés díjtalan!
  A rendezvény a VEB2023 EKF program támogatásával valósul meg

30
 • Őszi szünidei játszóház
  10:00 -12:00
  2023-10-30-2023-10-31

   

  Október 30-31. 10.00 – 12.00
  Helyszín: Agóra kamaraterem

  Őszi és halloweeni témájú kézműves foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket, családokat.
  Belépődíj: 1 000 Ft/fő gyerekeknek és kísérőiknek egységesen.
 • Filmklub: A sziget szellemei
  18:00 -20:00
  2023-10-30

   

   

   

   

   

  Amerikai, angol, ír dráma, 114 perc, 2022
  Rendező: Martin McDonagh
  Szereplők: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, Barry Keoghan

  Az Írország partjaitól nyugatra, egy elzárt szigeten játszódó A SZIGET SZELLEMEI hősei az országos cimborák, Pádraic és Colm, akiknek kapcsolata zsákutcába kerül, miután Colm minden előzmény nélkül véget vet barátságuknak.
  A legutóbb a HÁROM ÓRIÁSPLAKÁT EBBING HATÁRÁBAN-t jegyző, Oscar-díjas® Martin McDonagh az ERŐSZAKIK után ismét együtt forgatott Colin Farell-lel és Brendan Gleesonnel.
  A film vetítése után Dr. Váró Kata Anna esztéta és kritikus tart előadást az ír mozgóképről.

  Jegyek: https://agoraveszprem.hu/termek/filmklub-a-sziget-szellemei-2023-oktober-30-18-ora/
  Korhatár: 16
  Belépődíj: 1200 Ft
  Filmklub bérlet
  Továbbra is megvásárolható kedvezményes filmklub bérletünk, amellyel 5500 forintért 8 tetszőlegesen választott filmet látogathat meg 2023 december végéig!

   

 • Vizuális világunk előadássorozat
  20:00 -20:45
  2023-10-30

   

  A 21. századi ír mozgóképművészet fő jellemvonásai
  Dr. Váró Kata Anna egyetemi tanár és kritikus Martin McDonagh nemzetközileg ismert és elismert ír alkotó legújabb műve, A sziget szellemei mentén mutatja be a kortárs ír mozgókép alakulását és sajátosságait.

  Az előadásra a belépés díjtalan!
  A program az EKF 2023 támogatásával valósul meg.
31
 • Ősz ízei – sütigyár
  10:00 -12:00
  2023-10-31

   

  Szünidő a konyhában
  A sütigyárba előzetes jelentkezés szükséges!

  Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mailcímen.
  Belépődíj: 3000,- Ft

  Helyszín: Látványkonyha

 • Halloween sütigyár
  15:00 -17:00
  2023-10-31

   

  Szünidő a konyhában
  A sütigyárba előzetes jelentkezés szükséges!

  Érdeklődni és jelentkezni lehet Fazekas Orsolyánál a 88/429-111-es telefonszámon vagy a fazekasorsolya@agoraveszprem.hu e-mailcímen.
  Belépődíj: 3000,- Ft

  Helyszín: Látványkonyha

   

   

november
november
november
november
november

Agóra jegypénztár nyitva tartása:

hétfő: 14.00-18.00 óráig, 

kedd-péntek: 11.00-16.00 óráig, 

illetve az előadások előtt egy órával.

Telefon: +3688 429-111
jegypenztar@agoraveszprem.hu

Megszakítás