Közösségi tervezés

a Jutasi úti lakótelepen

AZ EKF évre készülve egy közösségépítő tevékenységet, közösségi tervezési folyamatot szeretnénk elindítani, melynek során a Jutasi úti lakótelepen élők megszólításával, aktív bevonásával teszünk javaslatot infrastrukturális beavatkozásokra.

Olyan lakókörnyezet kialakítása a célunk, ahol a lakosok otthon érzik magukat. Tevékenységünket mindvégig az EKF értékek és célkitűzések mentén végezzük. Törekszünk a kulturális örökség megőrzésére, a helyi identitás és kohézió erősítésére, öntevékeny csoportok létrejöttének ösztönzésére, a generációk közti párbeszéd elősegítésére.

Első számú célcsoportunk a lakótelepen élők köre, de a megújult lakótelep kulturális és gazdasági szempontból egyaránt hasznos lesz a város és a régió számára is. A közösségi bevonás hűen tükrözi az EKF és az Agóra misszióját.

Jutasi Lakótelep figyelem!
Az online kérdőívezés mellett már offline is találkozhatunk és együtt tervezhetünk!
Kíváncsiak vagyunk véleményetekre! Kapcsolódjatok hozzánk és a Jutasi közösségi tervezéshez!🙌
Önkénteseink a Jutas ABC, a Kálvin János park és a Deák Ferenc Általános Iskola környékén várnak Benneteket, hétköznapokon 16:00 – 18:00 között!
🙏Köszönjük a Ragyogók csapatának áldozatos munkáját! 🙏
🇬🇧 This is our community planning project in the Jutasi housing estate. We would like to connect with our community and think as well as plan together to create valuable and also useful new infrastructure investments.
A Jutasi közösségi tervezés egyik izgalmas része egy 3,5km-es futókör. 6 kör és megvan a fél maradton! 😉 Hajrá!
Kapcsolódj és mondd el, Te is, milyen környezetben szeretnél élni!
🇬🇧 This is our community planning project in the Jutasi housing estate. We would like to connect with our community, think and plan together from 17th May to create valuable, useful new infrastructure investments.

Kedves Érdeklődő!

Töltse ki a kérdőívet és kapcsolódjon be a Veszprém-Balaton 2023 – Európa Kulturális Fővárosa program keretében megvalósuló, Jutasi úti lakótelepet érintő fejlesztések előkészítésébe!

2021. május 17-én egy olyan közösségi tervezési folyamatot indítottunk el, melyben a lakótelepen élők megszólításával és aktív bevonásával tervezzük meg a Jutasi lakótelepen megvalósuló infrastrukturális beavatkozásokat.

Töltse ki ezt a kérdőívet 2021. július 5-ig, hogy megismerhessük mit szokott csinálni a lakótelep közterületein, miket tart értéknek, amiket mindenképp javasol megtartani és miket lát problémának, amiket szeretne, ha megoldanánk, a várhatóan jövő évben megvalósuló fejlesztés során.

A kérdőív eredményét augusztus folyamán közzétesszük, ami alapja lesz a 2021. augusztus 30. – október 8. között megvalósuló közösségi tervezési folyamatnak, ahová minden érintett lakost várunk.

Kapcsolódj!   Kérdőív kitöltése itt!