REPCELAK / Agóra

2022-06-10 16:30 - 17:30

A REPCELAK A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL
A nemzetközi hírű, Mezőszemerén élő képzőművészről, Bukta Imréről forgatott portréfilmet Szalay Péter az első járványhullám idején. Bukta állandó témája a vidék, a mezőgazdasági művelésbe fogott táj, Másik Magyarország című kiállítása nagy port kavart 2012-ben.
Rendező: Szalay Péter
Szereplő: Bukta Imre
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/film/repcelak
Vetítés:
Június 10., 16:30 / Agóra Kulturális Központ
6 éven aluliak számára nem ajánlott.
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
📣Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
🎟Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.
Megszakítás