SEJTETÉS

2022-06-10 19:30 - 20:20

 

A SEJTETÉS A MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁLON – KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓVAL
Portré Kárpáti Tamás festőművészről. A Munkácsy Mihály-díjas művész élete és munkássága azt sejteti meg számunkra, hogy az alázattal végzett alkotómunka isteni segítő beavatkozás nélkül nem létezhet.
Rendező: Mohi Sándor
Szereplő: Kárpáti Tamás
Bővebb információ a filmről és jegy vásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/film/sejtetes
Vetítés:
Június 10., 19:30 / Agóra Kulturális Központ
ℹ️ https://mozgokepfesztival.hu/
A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek.
📣Információ a bérletekről: https://mozgokepfesztival.hu/jegy-info
🎟Online jegyértékesítés: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek
A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.
A csodálatos Veszprém-Balaton régióban, 2021. június 23-26. között kerül megrendezésre az új Magyar Mozgókép Fesztivál, amely szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket.
Megszakítás