Apád f…üle – az Orfeum vendégjátéka Veszprémben

2024.03.13. 17:00 - 19:00 Agóra színházterem

Az Orfeum vendégjátéka Veszprémben, az Agóra Kulturális Központban.
FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A NAGY ÉRDEKLŐDÉSRE TEKINTETTEL EZEN A NAPON KÉT ELŐADÁST TARTUNK! AZ ELSŐ ELŐADÁS 17 ÓRAKOR KEZDŐDIK!!!!
AZ ÉVEK ÓTA TELTHÁZAS ANYÁD KÍNJA UTÁN AZ APASÁG REJTELMEIBE NYÚJT BETEKINTÉST AZ ORFEUM FERGETEGES DARABJA.
szereplők:
ADORJÁNI BÁLINT | ELEK FERENC | FENYŐ IVÁN | NAGY SÁNDOR
Négy jó barát: Zoli, aki karrierista felesége helyett maradt otthon a gyerekekkel; Gábor, a menő ügyvéd kemény elvekkel; Misi a négy gyereket szerény ám annál boldogabb körülmények között nevelő apuci; és a még mindig megállapodni képtelen Tomi – Zoli lakásán gyűlnek össze, hogy míg hármójuk felesége színházba megy, addig ők vigyázzanak az ott alvó gyerekseregre. Gábor tanácsára bébiszittert hívnak, hogy néhány órára ki tudjanak szabadulni. Esti kiruccanásuk tervét Tomi bejelentése akasztja meg, miszerint a főnökének lánya tőle vár gyereket. A három barát mindent megtesz, hogy az életimádó szingli Tomiba „lelket öntsön”. Szakítás, lánykérés, szülés, gyereknevelés: a három tapasztalt apuka mindenben tud tanácsot adni, és természetesen azt a lehető leghumorosabb és legőszintébb módon. Két órás felhőtlen szórakozás kényelmes vacsoraszínházi körülmények között szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek.

Közreműködők és alkotók
szerzők: Breier Ádám és Körösényi Dániel
rendező: Tallós Rita
koreográfus: Ullmann Krisztina
zenei vezető, dalszövegíró: Lombos Márton
díszlettervező: Tóth Kázmér
producer: Sziklai Ildikó
Jegyvásárlási link: https://orfeum.hu/apad-fule-veszprem-humoros-szinhazi…/
Fergeteges humorú, formabontó, zenés színházi előadás 2 részben.
Kapunyitás: 16:45-kor
Programkezdés: 17:00-kor

JEGYÁRAK:
■ 1-9. sor – 7 000 Ft / fő
■ 10-11. sor – 6 500 Ft / fő
Az eseményhez kapcsolódó minden további információ a jegylinken olvasható: https://orfeum.hu/apad-fule-veszprem-humoros-szinhazi…/
Bármilyen a helyfoglalással vagy estjeinkkel kapcsolatos kérdésben, kérjük, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot a foglalas@orfeumclub.hu mailcímen vagy a +36 30 9486448 telefonszámon.

Dátum és időpont

2024-03-13 17:00-tól
2024-03-13 19:00-ig

Helyszín

Agóra színházterem