Nagy Ervin – A KIRÁLY, A GRÓF ÉS A TANÁR – előadás és közönségtalálkozó

2024.03.19. 18:30 - 19:40 Agóra színházterem

Nagy Ervinnel Varga Edit műsorvezető beszélget, nemrégiben megjelent interjúkötetéről: életről, szerelemről, gyerekkorról, politikáról, művészetről és értelmiségi szerepvállalásról.
Az előadás végén KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ:
– közös fotó
– könyvvásárlás
– dedikálás
Jegyek: https://in-time.hu/e/veszprem-6544

Péterfy Gergely: NAGY ERVIN – A király, a gróf és a tanár
Ez a könyv Péterfy Gergely és Nagy Ervin magánbeszélgetéseként kezdődött életről, szerelemről, gyerekkorról, politikáról, művészetről és értelmiségi szerepvállalásról – mígnem a családtagok biztatására úgy döntöttek, hogy rögzítik a beszélgetéseket. A könyv egy éveken és országokon át tartó baráti társalgás tömörített, szerkesztett változata.
„Ha nagyon egyszerűen meg kell fogalmaznom magamról valamit, akkor azt mondhatom, hogy talán azt tudom jobban, mint mások, hogy férfiként el merek veszni totálisan érzelmileg. És azt meg is merem mutatni, hogy elvesztem, mert tudom, hogy mindig van visszatérés. Valószínű ez az a férfi-érzelmibiztonság, amit kaptam apámtól, ami annyira erőssé tesz, hogy ez nekem kicsit sem ciki. Az érzékeny, érzelmes részem születésem óta megvolt. A férfierő még nem, mert még nem értem bele a bőrömbe, szerintem olyan 35-37 évesen, a válásom utáni időszakban értem el talán az utazómagasságomat”
https://felhocafe.hu/product/nagy-ervin/
Nagy Ervin Dunaújvárosban született 1976. szeptember 25-én. Jászai Mari-díjas színész, televíziós személyiség és producer. Eddigi legnagyobb sikereit a Katona József Színház színészeként és Pintér Béla társulatában, valamint A Hídember, a Kincsem, A tanár és A Király című televíziós sorozat főszerepében aratta.

Dátum és időpont

2024-03-19 18:30-tól
2024-03-19 19:40-ig

Helyszín

Agóra színházterem